Volgende DeLimesmiddag: 9 november

Dag Rijnlandse vrienden en geïnteresseerden,

Het is koud, het is guur maar dankzij een nieuwe kachel is het deze keer waarschijnlijk lekker warm in de remonstrantse kerk van Zwammerdam (Molenstraat, tegenover de kroeg), alwaar we op 9 november weer een DeLimesmiddag houden. Je bent bij deze van harte uitgenodigd deel te nemen.Op deze novembermiddag willen we stilstaan bij de aantrekkelijkheid van Rijnlands denken en werken. Wat we ons afvragen is hoe we Rijnlands beter kunnen verkopen. Rijnlands is mooi en iedereen zou het moeten willen. Tja, dat vinden wij, maar hoe maak je anderen nieuwsgierig naar hetgene dat Rijnland te bieden heeft? Hoe maak je mensen bewust dat ze onbekwaam zijn op dit gebied en hoe kun je ze stimuleren die bekwaamheid te willen ontwikkelen? Wie het weet mag het zeggen! Daarom gaan we deze keer (inter)actief aan de slag met elkaar om antwoorden op deze vragen te zoeken en te vinden.

We beginnen zoals altijd om 14.00 uur en we stoppen rond vijf. Daarna is er weer gezelligheid in ’t Gezwam.

Als je mee wilt doen, mail dan weer even naar mij. Heb je je eerder deze maand al aangemeld voor 9 november, dan hoef je dat niet nogmaals te doen (leuk, al die reacties nog voordat het programma bekend is en de uitnodiging verzonden!)

Dank je wel en hopelijk tot dan en daar.

Els Visser
DeLimes
[email protected]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *