‘Er zijn veel goede alternatieven voor het pure vrije-marktmodel’

Naomi Klein trekt met haar nieuwe boek ‘De Shockdoctrine: de opkomst van het rampenkapitalisme’ veel aandacht. Zie om te beginnen mijn posting van 14 sep.. In VN van 6 oktober is de titel van een bespreking van het boek en van een gesprek erover met haar: ‘De schok van 9/11 werd bewust verdiept’, wel een begrijpelijke titel, gezien de titel van het boek. Marc Leijendekker legt in zijn vraaggesprek met haar in de NRC van afgelopen zaterdag een ander accent met de titel zoals hierboven aangegeven. Helder, goed artikel, met voor ons interessante stellingnames, die kennelijk ook in of achter het boek zitten !   

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *