Management en Consulting

Nr. 5, 2007 van dit blad bevat weer enkele signalen over de ontwikkeling die ons aangaat:

Helemaal vooraan tref je de advertentie van het IGOP voor de LIK-2008, Leerproject Interventiekunde: de opleiding tot Denkadviseur, de opleiding die Edu Feltmann al vele jaren geeft. In de opgave van de dingen die je leert staat (onderaan): Je leert ‘waardigheid’ zich weer tonen, waar ‘sturen op nuttigheid’ te zeer overheerst.

Op pag. 6 staat bovenaan het verslag van de Academy of Management Annual Meeting door Leon de Caluwe en Elsbeth Reitsma. Zij melden o.a.: Op het gebied van strategie bleek de verwarring rond sterk opkomende landen (China, India) groot. Vooral de shareholder value als centrale (Amerikaanse) waarde blijkt in andere culturen averechts te werken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *