Een andere tijd, een andere soliditariteit

Reactie van Piet Hein Donner op het boek waarvan sprake in artikel in de Volkskrant van vorige week zaterdag (zie mijn posting 29 sep.). Ik vind de reactie getuigen van een meegaan met de werkgevers met hun defensieve/negatieve strategie. M.i. willen werkgevers bij slechte prestaties (van m.n./o.a. hen!) af kunnen van hun medewerkers. Ik ga voor solidariteit tussen stakeholders, ervoor dat werkgevers en werknemers samen gaan voor een offensieve/innovatieve strategie, positieve perspectieven realiseren voor alle stakeholders (zie mijn korte verslag van het Dutch Innovation Seminar en het verhaal van de Albron CEO), da’s nog eens mogelijkheden creeren voor arbeidsparticipatie ….

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *