Uitnodiging DeLimesdag op 14 september

Dag Rijnlandse vrienden en geïnteresseerden,

De zomer is bijna voorbij, we zijn terug van onze reizen en zodoende organiseren we op vrijdag 14 september weer een DeLimesmiddag in de remonstrantse kerk van Zwammerdam (Molenstraat, tegenover de kroeg). We zouden het bijzonder en fijn vinden als jij ook of ook weer komt.De middag van 14 september staat in het teken van ‘Slow Management’. In juni van dit jaar is het eerste nummer van het nieuwe kwartaalmagazine ‘Slow Management’ verschenen, met als thema ‘vakmanschap’. Het nieuwe blad heeft veel aandacht gekregen en alom lof mogen ontvangen. De tijd is er rijp voor want naast veel belangstelling voor dit nieuwe blad, signaleren we ook veel aandacht voor het onderwerp ‘slow management’ zelf. Diverse media berichten hierover. Hoog tijd voor meer toelichting, invulling en gezamenlijke gedachten over hoe meer ‘slow’.
We beginnen zoals altijd om 14.00 uur en we stoppen rond vijf. Daarna is er weer gezelligheid in ’t Gezwam. Als het fris is: trek iets warms aan, want in de kerk is het altijd nog iets frisser!

Als je mee wilt doen, mail dan weer even naar mij.

Dank je wel en hopelijk tot dan en daar!

Els Visser, [email protected]
DeLimes

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *