12 oktober 2007: Het Grote Rijnland Congres

Het wordt tijd dat meer lawaai wordt gemaakt voor Rijnlands Organiseren. Er zijn Europese alternatieven voor de Angelsaksische gelddrang, maar helaas al jaren onderbelicht. Op het Rijnlandcongres op vrijdag 12 oktober wordt letterlijk lawaai gemaakt om Rijnlands Organiseren nadrukkelijk onder de aandacht te brengen van het grote publiek. Meer ruimte voor vakmanschap en beroepseer, meer energie steken in sociaal-conomische afwegingen en een andere manier van organiseren staan die dag centraal. Lawaai zullen o.a. maken: Cesar Zuijderwijk (Golden Earring), Mathieu Weggeman, Frank den Butter, Joep Schrijvers, Jaap Jan Brouwer, Teun van Aken, Jaap Peters en de Samba Percussie Band Dale Cana. Er komt een viertal praktijkcases aan de orde: Amsterdam Admirals, Gulpener Bier, Tendris en De Graaff Sigaren. Een congres anders dan anderen: een bron van inspiratie gekoppeld aan praktijkkennis en … met een after-party. Op deze dag zal Slow Management haar tweede themanummer presenteren. Het thema kunt u wel raden.

Locatie: Huize Bergen in Vught

Max. 200 deelnemers: vol = vol.

U komt toch ook? The whole system in the room. De organisatie is in handen van Vanwoodman.com en Rijnland-Weblog.nl.

Kosten 295 Euro, aanmelden [email protected].

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Teun Snelder schreef:

  Zou harstikke graag van de partij willen zijn. Maar als postbesteller met een klein aanvullend inkomen, moet ik en een vrije dag nemen en kosten maken die ik me niet vanuit het gezinsbudget kan permitteren.
  Heb geen eigen bedrijf van waaruir ik het als algemene kosten kan wegschrijven.
  Jammer maar helaas.
  groet en succes…ik orienteer me wel bij jullie t.a.v. de resultaten.
  Groet
  Teun S

 2. jose van leeuwen schreef:

  Ook ik kan deze kosten niet dragen maar zou heel graag aanwezig willen zijn.
  Jammer dat dit zo duur is. Als men een breed publiek wil trekken en wil betrekken bij de problemen van deze wereld,zou men juist de prijs laag moeten houden en de after party minder belangrijk moeten maken
  Succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *