DeLimesdag op 8 juni

Dag Rijnlandse vrienden en geïnteresseerden,

Op vrijdag 8 juni organiseren we weer een  in de remonstrantse kerk van Zwammerdam (Molenstraat, tegenover de kroeg). We zouden het bijzonder en fijn vinden als jij ook weer komt. Wat hebben we je deze maand te bieden? Ha, mocht deze vraag de jouwe zijn, dan willen we die graag ombuigen in: ‘Hoe kunnen we elkaar dienen?’.
Je hebt je vast al vele malen afgevraagd waar ‘m dat nou eigenlijk in zit, dat Rijnlands vakmanschap. Om die vraag te kunnen beantwoorden willen we aandacht besteden aan het herkennen en benoemen van (Rijnlands) talent en vakmanschap en wel bij onszelf. Wat hebben we eigenlijk allemaal in huis? Die zoektocht pakken we aan in groepjes, lekker interactief en met een tastbaar eindresultaat. Bezield door Rob Wetzels.

We beginnen zoals altijd om 14.00 uur en we stoppen rond vijf. Daarna is er weer gezelligheid in ’t Gezwam.

Als je mee wilt doen, mail dan weer even naar mij. Het is echt heel prettig om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Dus ook als trouwe, vaste gast, maar ook wanneer je nog nooit geweest bent, laat even iets weten!

Dank je wel en hopelijk tot dan en daar!

Els Visser, [email protected]
DeLimes

P.S.: We sturen je weer een impressie mee van de vorige DeLimesdag op 11 mei.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *