Grote Rijnland Theater Show

Beste lezer,

In hoopvolle verwachting nodig ik je uit voor De Grote Rijnland Theater Show op 19 juni a.s. Die hebben we op touw gezet uit zorg. Uit zorg over de zorg. En vanuit de overtuiging dat het ook anders kan.

Samen met andere bestuurders en beslissers kunnen we het verschil maken in de eigen instelling en met elkaar kunnen we een vuist maken tegen de uitholling en zogenaamde meetbaarheid van de zorg.

De Grote Rijnland Theater Show is een interactief theater met Rol & Co. Verder zijn er optredens van bekende criticasters van het doorgeschoten Angelsaksisme als Jaap Peters (van het boek Intensieve Menshouderij) en Joep Schrijvers (van Het Wilde Vlees, de tomtomisering van de passionele mens). Maar we willen vooral ook de kritiek voorbij. Naar echte doorleefde alternatieven. 19 Juni leggen we daarvoor de fundamenten. Zie ook aangehechte affiche.

Er is ook volop gelegenheid tot netwerken. Met de inleiders en acteurs. En met elkaar. We hebben een interessant gezelschap uitgenodigd. Na afloop van de interactieve voorstelling is er een borrel en een lopend buffet. De tijden zijn file-vriendelijk: van twee uur tot kwart over zes. De bijdrage in de kosten bedraagt € 285. Opgeven kan via deze link. Graag even opgeven met hoeveel mensen je komt.
Ik hoop je aanmelding snel te zien.

Jurriaan Cals, e-mail:  [email protected]

Tel:       0172 630490, Mobiel: 06 22699093

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *