Geert Mak over de combinatie passie, vakmanschap en ondernemerschap

Recentelijk heb ik (Max Herold) het boek ‘de eeuw van mijn vader’ van Geert Mak gelezen. Een boek waarvan ik met volle teugen heb genoten. Deze schrijver heeft het vermogen prachtige beeldende beschrijvingen van een 20-ste eeuw, en vooral de Nedelandse kant daarvan, te maken waardoor dit tijdsgewricht, van begin tot einde, voor je ogen in al zijn facetten herleeft.
Één van die beelden betrof ‘Rijnlandse’ beschrijvingen van de combinatie vakmanschap en ondernemerschap op verschillende plaatsen in het boek. Ik heb zelden zo’n mooie verwoording gezien. Zie artikel en http://www.managementissues.com

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *