DeLimes groep gaat er voluit voor

Er blijkt een DeLimes bv en een Stichting DeLimes en in de laatste bundelen een aantal mensen hun activiteiten om het Rijnlandse te promoten, o.a. d.m.v. bijeenkomsten op de 2-de vrijdag van de maand. Gister bijeenkomst meegemaakt.  Jaap Peters maakte op een onorthodoxe wijze wel heel duidelijk waar het om gaat, m.b.v. donuts, asperges, hamsters, kistkalveren, etc., zeer de moeite waard. Jaap Jan Brouwer bracht resultaten van zijn studie van het Duitse leger. Dat vond ik minder schokkend, inhoudelijk en overigens ook presentatietechnisch viel hier nogal wat op aan te merken. 

Mij viel op dat het bedrijfsleven niet zo aanwezig was, terwijl Jaap voor mij echt zeer herkenbare dingen zei.

Boeiend om te zien hoe een groep adviseurs sinds 1 januari van dit jaar vol gaat staan voor het Rijnlandse, volgens mij de eerste en enige groep in ons land, die dat zo volledig doet. Verdient m.i. meer dan navolging.  

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *