Jonkergouw & Jaworski

Ger Jonkergouw van Bold performance improvement (www.bold-network.com) sprak met Joseph Jaworski (www.generonconsulting.com) na afloop van de laatste jaarlijkse Conferentie van de Foundation for European Leadership (www.foundationforeuropeanleadership.org). Jaworksi is verbonden met Synchronicity en Presence, state-of-the-art inzichten rondom Leaderschap en Change. Interessante websites, waarnaar Ger Jonkergouw c.s. naar verwijzen, behalve de 3 boven genoemden:

2 boeiende publicaties, die mij illustratief lijken:

Buitengewoon Rijnlandse inzichten. Het gaat om diepgaande verbindingen aangaan met stakeholders, tijd nemen om verschijnselen te observeren, te begrijpen, te verbinden met innerlijke bronnen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *