Trias Politica Ethica

Beste Mensen, Aangezien jullie belangstelling hebben getoond voor het Rijnlanddenken, zijn jullie misschien ook geïnteresseerd in mijn bijdrage op dit gebied, die binnenkort zal gaan verschijnen. Het boek is getiteld: "Trias politica ethica; een actueel politiek-ethische bijdrage aan de Waardendiscussie", waarin de Rijnlandvisie en het gedachtengoed van Donald Kalff, Jeremy Rifkin en vele anderen ook naar voren komt. Voor verdere informatie zie www.abc-antroposofie.nl. Klik in het menu op "zoek een boek" en tik mijn naam of de titel van het boek en de rest volgt vanzelf. Met vriendelijke Groet Ir R.Thelosen Docent Technische Bedrijfskunde Fontys Hogeschool Eindhoven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *